badrumsrenovering

Vill du renovera badrummet och även fräscha till ditt badrumsgolv? Vi har stor erfarenhet av kakel och klinkers för att göra din badrumsrenovering både behaglig och fin. Önskar du kakla både väggar, golv och tak kan vi givetvis göra det så blir helhetsintrycket ofta snyggare och trendigare.

VI HJÄLPER DIG FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

För badrum finns en hel uppsjö av olika kakelplattor och snygga klinkers i stora och små storlekar. Vilken färg och storlek du vill ha beror helt på ditt badrum och din egen smak. Idag kan du välja riktigt trendiga plattor i lera eller keramik som dels ska ge ett estetiskt tilltalande utseende men som även kan återge ljus på ett bättre sätt. Vi kan även hjälpa dig att lägga in plastmattor i ditt badrum vid renovering. Vill du veta vilka plattor och mattor som passar ditt badrum bäst, vilka som är lättrengörliga och vilka som har bäst absorberingsförmåga? Hör med oss så berättar vi mer.

Enkla och underhållsfria badrum

Den badrumsrenovering vi gör innebär att du slipper arbetsam städning och fula fläckar på väggar och tak. Vi har perfekt koll på hur underhållsarbetet ska göras och hur de olika plattorna och ytskikten ska behandlas. Vi monterar på ett säkert och noggrant sätt så du slipper tråkiga överraskningar i form av hål eller delar som ramlar bort. Våra montörer förstärker, skyddar och fäster med de senaste metoderna och tekniken. Med oss är ditt badrum i säkra händer.

lyxa till det med golvvärme

Många föredrar att installera golvvärme i sina badrum. Det blir varmt om fötterna och en allmänt värmande känsla i hela badrummet vilket kan vara skönt under mörka höstkvällar eller efter en stressig dag på jobbet. Låt våra kunniga golvläggare installera golvvärme på ett sätt som även besparar dig höga energikostnader. Vi kan installera vattenburen golvvärme eller eldriven golvvärme helt efter dina önskemål.