gOLVARBETE

Ser golvet repigt och tråkigt ut? Har det fått skråmor och märken efter äldre dar? Då är Norrbottens Golv AB precis den firma du ska vända dig till. Vi hjälper dig att hitta de snyggaste golvet från de bästa leverantörerna.

Golvarbeten

När du bokar golvarbeten av oss kan du vara säker på att få ett snyggt resultat som håller länge oavsett hur mycket du går på golvet. Med tiden slits ett golv och olika material är olika känsliga. Parkett, trägolv, betong, våtrumsmatta eller heltäckningsmatta spelar ingen roll – våra golvläggare har stor erfarenhet av samtliga material, antingen i industrilokaler, butiker, fritidshus eller i privata hem. Vi har vanan inne att arbeta i alla miljöer med alla golvtyper:

Ett väl utfört grundarbete

Innan man utför någon typ av golvarbete är grunden viktig. Även förbesiktningen är ett viktigt moment som bäddar för ett bättre resultat. Därför är det bra om du anlitar en golvläggare i ett så tidigt skede som möjligt så att ingen punkt går förlorad. Det är nämligen inte bara golvet som ska kollas upp utan också det som finns under. Så fort du börjar planera inför att lägga eller slipa ett golv bör du kontakta oss så att våra hantverkare dels kan ge dig de bästa råden och dels göra arbetet precis som de ska.

Skötsel av golvet i efterhand – vi ger råd

När ett nytt golv har lagts är det viktigt att underhålla det så det håller länge. Våra experter ger dig råd om hur du sköter och hanterar golvet och när det kan vara dags att behandla det igen. Trägolv behöver till exempel behandling efter en viss tid för att inte förlora spänsten och glansen.