Golvavjämning

Flytspackel är en självutjämnande betongblandning som man köper i torr form som ska blandas med vatten. Denna metod kan även användas när ytskiktet på golvet ska bytas ut och det förekommer limrester och andra ojämnheter eller glipor som ger ett fult intryck. Av oss på Norrbottens Golv AB kan du beställa golvavjämning för alla dina golvtyper och det ger också ett finare slutresultat om du ska byta ut ditt nuvarande golvmaterial.

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss för ytterligare hjälp eller mer information när det gäller golvavjämning!

Teknik för golvavjämning

När man gör en golvavjämning krävs dels rätt utrustning samt rätt teknik för att få en så jämn och fin yta som möjligt. Avjämningen ska ske i ett svep och gå snabbt så att inga skarvar eller glipor uppstår. När vi avjämnar ditt golv använder vi en speciell pumputrustning för att sprida ut och jämna till.

Vi åtar oss både små och stora lokaler eller rum – för nybyggnationer och renoveringsprojekt. Vissa byggnader eller lokaler kan till och med ha krav på att ha extremt jämna golv med tanke på säkerhet, halka eller hygien.

Vi specialiserar oss på golv

Norrbottens Golv AB är experter på att jämna av dina golv oavsett typ eller lokal. Efter avjämningen rekommenderar vi även att du lägger nytt golv för att få det utseende och den effekt du eftersträvar. Detta gör också att du slipper kontakta olika golvläggare som sedan resulterar i högre kostnader och längre tidsplan.

Med oss får du en kontaktperson som du kan dela dina tankar och idéer med.  Kontakta oss och be om en offert så återkommer vi snarast för att kika på dina golv och din lokal.