Golvavjämning

Flytspackel är en självutjämnande betongblandning som man köper i torr form som ska blandas med vatten. Denna metod kan även användas när ytskiktet på golvet ska bytas ut och det förekommer limrester och andra ojämnheter eller glipor som ger ett fult intryck. Av oss kan du beställa golvavjämning för dina olika golvtyper och det ger också ett finare slutresultat om du ska byta golvmaterial.

Ni är hjärtligt välkomna att höra av er till oss för ytterligare hjälp med er golvavjämning!

a3-scaled

RÄTT TEKNIK OCH UTRUSTNING FÖR EN GOLVAVJÄMNING

När man gör en golvavjämning krävs dels rätt utrustning och dels rätt teknik för att få en så jämn och fin yta som möjligt. Avjämningen ska ske i ett svep och gå snabbt så att inga skarvar eller glipor uppstår. När vi avjämnar ditt golv använder vi en speciell pumputrustning för att sprida ut och jämna till, och vi åtar oss både små och stora lokaler eller rum – för nybyggnationer och renoveringsprojekt. Vissa byggnader eller lokaler kan till och med ha krav på att ha extremt jämna golv med tanke på säkerhet, halka eller hygien.

SPECIALISTER PÅ GOLVAVJÄMNING

Vi på Norrbottens Golv är experter på att jämna av dina golv oavsett typ eller lokal. Efter avjämningen rekommenderar vi även att du lägger nytt golv för att få det utseende och den effekt du eftersträvar. Detta gör också att du slipper kontakta olika golvläggare som sedan resulterar i högre kostnader och längre tidsplan. Med oss får du en kontaktperson som du bollar med och arbetet blir dessutom gjort på kortare tid. Kontakta oss och be om en offert så återkommer vi snarast för att kika på dina golv och din lokal.

a1-scaled
a2-scaled