GOLVLÄGGARE

På Norrbottens Golv arbetar enbart kunniga och noggranna golvläggare som har stor erfarenhet av branschen och dess utveckling. Vi använder de bästa teknikerna och den smidigaste utrustningen för att få dina golv att sticka ut ur mängden och ge ett strålande resultat. Vi har Luleå som bas men arbetar inom större delen av Norrbotten, i bland annat Piteå, Boden och Kalix.

Certifierade hantverkare på hög nivå

Vi lovar dig att vi förstår oss på golv och det hantverk det faktiskt är. Att lägga golv och underhålla det är en konst men behöver inte vara så svårt som det verkar. Efter utfört arbete kommer vi att ge dig den värdefulla information som behövs för att du själv ska kunna förlänga livslängden på golvet och underhålla det för att det ska hålla sig friskt och snyggt. Alla våra golvläggare är certifierade med många års erfarenhet i ryggen. Det gör att du kan känna dig säker och få de garantier som behövs för att känna dig trygg och nöjd med valet att anlita oss.

En flexibel golvfirma med känsla för kvalitet

Norrbottens Golv är en flexibel och öppen firma som förespråkar en god dialog med dig som kund. Vi eftersträvar ständigt att göra dig nöjd och att lägga golv som både är vackra att titta på och även sköna och säkra att gå på. Vi arbetar handlingskraftigt och effektivt så att du ska kunna nyttja dina golv så snabbt som möjligt. För oss är inte bara kunskap och erfarenhet viktigt, vi vill även vara de trevligaste golvläggarna i hela Norrbotten. Vill du förnya eller förädla ditt golv? Är du privatperson eller ett offentligt företag? Kontakta oss på vår hemsida eller via telefon och be om råd eller en kostnadsfri offert. Vi kontaktar dig inom kort och återkommer med alla uppgifter du behöver för ditt golvprojekt. Hos oss får du golvläggare fulla av glädje och passion för sitt jobb – allt till ett rimligt pris!